Citeste doar ceea ce merita. Stiri, comentarii, analize, difuzate non-stop, in format text, audio, video, foto.

joi, 13 august 2015

Ai curaj? Alege o FRUNZA si afla cel mai ascuns SECRET al tau !


Alege  o frunza, care iti va dezvalui personalitatea:


runza portocalie
Esti o persoana destul de timida atunci cand in fata ta se afla o persoana la care tii foarte mult, o persoana pe care o admiri. De cele mai multe ori zambetul afisat si ascunde multa emotie.
Frunza rosie
Cu toate ca nu vrei sa recunosti, faci foarte urat daca nu esti in centrul atentiei. Vrei ca toata lumea sa te admire, sa te aprecieze sau pur si simplu sa vorbeasca despre tine. Esti un pic narcissist.
Frunza verde
Iti neglijezi preocuparile tale pentru a face un bine celor dragi. Atunci cand lumea te intreaba daca te simti bine tu ii minti, desi stii ca sunt multe lucruri care trebuie rezolvate in viata ta.

Frunza neagra
Ascunzi o latura extravaganta in ciuda simbolisticii acestei nonculori. Negrul semnifica independenta, dar uneori mai tragi si tu cu ochiul unde nu trebuie.
Frunza maro
Esti o persoana calda, precum ciocolata cu lapte. In spatele acestei calduri insa s-ar putea ascunde un interes de moment. Stii sa joci bine teatru fara ca cei din jur sa observe asta pentru a-ti atinge scopurile.
Frunza alba
Iti este frica de inceputuri: acesta este marele tau secret. Te simti foarte singura in locurile noi, in aglomeratie, in tot ceea ce a iesit din spatiul tau imediat si din confort. Nu esti in largul tau.
Frunza galbena
Esti o persoana creativa, desi nu laşi senzatia, ai capacitatea de a critica pana in cel mai invizibil detaliu. Vrei ca totul sa iasa perfect.
Frunza albastra
Esti o persoana foarte sincera, esti un om autentic si multa lume se intreabă oare ce secret ai putea ascunde cu adevarat. Nu poti fi fidel persoanei iubite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu