Citeste doar ceea ce merita. Stiri, comentarii, analize, difuzate non-stop, in format text, audio, video, foto.

sâmbătă, 15 august 2015

Angelina Jolie e pe moarte! Copiii au fost anunţaţi deja de Brad Pitt!


Anunt socant facut de catre revista de scandal, “Enquirer” legat de starea de sanatate a Angelinei Jolie. Se pare ca vedeta este pe moarte.



Copiii Angelinei Jolie ar putea ramane fara mama dupa ce o revista internationala a anuntat ca bruneta se simte rau. Mai mult, sotia lui Brad Pitt nu vrea sa mai manance in ciuda celor 35 de kilograme ce le are.
Totodata, revista a mai spus ca actorul le-a spus copiilor ca starea de sanatate a Angelinei il ingrijoreaza, deoarece ea nu ar mai avea multe zile de trait.
Cine sunt cei doi?
Brad Pitt a fost casatorit anterior cu actrita Jennifer Aniston (2000 – 2005), iar Angelina Jolie a fost maritata cu actorii: Jonny Lee Miller (1996 – 1999) si Billy Bob Thornton (2000 – 2003).
Angelina Jolie are o relatie de zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu