Citeste doar ceea ce merita. Stiri, comentarii, analize, difuzate non-stop, in format text, audio, video, foto.

duminică, 9 august 2015

Momente jenante pentru stelişti la derby-ul cu Dinamo. Ce s-a întâmplat când fanii dinamovişti au desfăşurat coregrafia

Atmosfera de la Steaua - Dinamo  n-a mai fost cea de altă dată. Steliştii s-au văzut dominaţi în tribune de marii lor rivali.
Publicul s-a îndepărtat de Steaua şi campioana României arată că suferă fără sprijinul suporterilor. Fanii nu s-au simţit motivaţi să vină la stadion nici de derby-ul cu Dinamo. În tabăra cealaltă, Dinamo a deplasat o galerie de aproximativ 9.000 de oameni, care au ocupat cele două inele ale peluzei în care au primit bilete.

Primul contact al steliştilor cu galeria lui Dinamo a fost cu aproximativ 30 de minute înainte de start. În momentul în care crainicul stadionului a îndemnat publicului să aplaude ieşirea steliştilor la încălzire, pe stadion s-au auzit numai huiduieli. Până la fluierul de start, fondul sonor a fost dominat categoric de galeria oaspete.

Un alt moment jenant pentru suporterii Stelei a fost când galeria lui Dinamo a desăşurat coregrafia. Suporterii grupării din Ştefan cel Mare a întins o pânză care a acoperit toată peluza, pe care era imprimat Ştefan cel Mare pe cal, ţinând în mână un steag în culorile alb şi roşu.

Alături de această panză au trecut şi un mesaj: ”Dinamo nu e al nostru, ci al urmaşilor, urmasilor noştri”. Reacţia suporterilor stelişti? Au scos telefoanele şi au început să facă poze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu