Citeste doar ceea ce merita. Stiri, comentarii, analize, difuzate non-stop, in format text, audio, video, foto.

duminică, 9 august 2015

In ce directie merge autobuzul? Intrebare de logica la care multi nu stiu raspunsul

Cel mai bun mod de a-ti folosi creierul si de a-l mentine in forma sunt teste testele care iti pun mintea la contributie. Raspunde la intrebarea de mai jos si vezi daca stai bine cu logic.

Pentru a evalua inteligenta oamenilor, teste pentru creier sunt folosite de sute de ani, dar nu trebuie sa fie o povara ca sa le rezolvi.
Noi am gasit un exercitiu simplu si amuzant, care in mod normal poate fi rezolvat in doar cateva secunde. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa fi atent la poza respectiva.

Intrebarea este: In ce directie merge autobuzul? Singurele raspunsuri sunt dreapta sau stanga.

Gata, este momentul sa dai un raspuns. Daca alegi varianta ca autobuzul merge spre dreapta, trebuie sa mai faci cateva exercitii care sa-ti antrenezi creierul si asta pentru ca raspunsul e gresit.
Raspunsul simplu si corect este stanga, deoarece usile de imbarcare nu se vad in imagine. Usile unui autobuz sunt intotdeauna pe partea lui dreapta, iar daca nu le vezi, asta inseamna ca el merge spre stanga.

3 comentarii:

  1. Si in UK sunt tot pe dreapta? Eu as zice ca este gresita intrebarea, autobuzul poate sa mearga si in stanga si in dreapta, depinde unde vrea soferul :))

    RăspundețiȘtergere