Citeste doar ceea ce merita. Stiri, comentarii, analize, difuzate non-stop, in format text, audio, video, foto.

vineri, 14 august 2015

Ce spune culoarea ochilor despre tine

Cateva cuvinte despre personalitate in functie de culoarea ochilor. Ce spun despre tine ochii albastri, negri, caprui si verzi.

Ochii negri
Sunt foarte rari, dar culoarea lor nu este chiar neagră, ci mai degrabă un căprui foarte închis. Persoanele cu ochii negre sunt pasionale, dedicate muncii lor si nu le place sa faca lucrurile pe jumatate. Nu-ți arăți ușor sentimentele, iar atunci când te îndrăgostești nu te abandonezi cu totul, ci dimpotrivă, ești cu capul pe umeri si vrei sa fii cucerita.
Ochii căprui

Ochii căprui sunt printre cei mai des întâlniți și simbolizează simplitate, creativitate, dar și tărie de caracter. Iti place să te distrezi, dar îți plac și momentele de liniște și relaxare în natură. Persoana de langa tine este cea mai importantă pentru tine, si nu te vei opri să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Îți faci cu ușurință noi prieteni, iar faptul că ai un simț al umorului bine dezvoltat te scoate de multe ori din încurcătură, de aceea si iti faci  multi prieteni.
Ochii albaștri
Sunt considerați printre cei mai frumoși, iar din acest motiv multe persoane își doresc să-i aibă. Dacă ai ochii albaștri, esti o persoana cu multa energie. Pe cei din jurul tau ii faci fericiti si de aceea vei avea o casnicie lunga. Ești foarte atentă la detalii și sinceră, chiar dacă acest lucru nu este pe placul tuturor.
Ochii verzi
Daca ai ochii verzi, esti considerata o persoana creativa. Iti plac aventurile si vrei sa incerci mereu ceva nou. Inteligența se numără printre calitățile tale, și nu lași ca nimic să stea în calea reușitei tale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu